Digitális transzfer nyomtatás

Kis befektetés, nagy lehetőségek

Te se maradj le 2021 legnagyobb újdonságáról!

Új technológia a digitális transzfer­­ nyomtatás területén


EPSON L1800
  • 6 színes eco tank nyomtató
  • A/3-as nyomat
  • 1440 dpi felbontás
  • 3 perc szárítás
  • 15 mp vasalás
  • Élénk színek
Az új digitális transzfer nyomtatás minden eddiginél egyszerűbbé teszi pólók, textilek és egyéb ajándéktárgyak feliratozását.

Az Epson L1800-as 6 színes eco tank nyomtatóval gyönyörű, részletgazdag, akár 1440 dpi felbontású minták nyomtatása jelenleg A/3-as méretig lehetséges.

A kinyomtatott matricákat a ragasztó porral bevonjuk,

ezt 3 perc alatt rászárítjuk, majd ekkor feldarabolhatjuk a matricákat. Ezt követően már csak az általunk kiválasztott termékre lesz szükség, egy vasalóra és 15 másodpercre, mindössze ennyi kell ahhoz, hogy felvasaljuk az elkészített transzfer matricát.

A vasalást követően a matrica teljes mértékben felveszi a termék textúráját,

nincs fóliaréteg csak festékréteg, így egy sokkal természetesebb hatást tudunk ezzel az új DTF technológiával elérni, mint a korábbi feliratozási módszerekkel. Ráadásul most már a kis betűk, vékony vonalak, a raszteres, színátmenetes apró minták is probléma nélkül kivitelezhetőek.

Számtalan dologra felhasználható a DTF technológia,

rengeteg újítást hozott, amelyeknek köszönhetően eddig problémás, nehezen feliratozható termékek is könnyen emblémázhatóak lettek. Sok előnye mellett a teljes DTF kezdőszett ára nincs az egekben, sőt annyira kedvező, hogy ezzel bárki könnyedén elindíthatja akár saját vállalkozását. Ez a kis befektetés, nagy lehetőségeket rejt mindenki számára.

Szeretnénk egy két ötlettel is hozzásegíteni ahhoz, hogy miket rejt ez a technológiai újítás.

Például ha felmerült az ötlet, hogy indítanál egy saját vállalkozást akkor a DTF egy olyan eszköz lehet, amely ebben nagy segítségedre lehet. A digitális transzfer nyomtatással a pólók feliratozása jóval alacsonyabb előállítási költséggel kivitelezhető, így sokkal kisebb befektetés szükséges például egy póló webshop, vagy bolt nyitása esetében, mintha valaki ezt néhány évvel ezelőtt szeretted volna megtenni.

Az alacsony előállítási költség ellenére, kiemelkedő minőségű feliratok készíthetők,

amely gyors, pozitív visszhangot tud kelteni a vásárlók körében, ezzel pedig még több megrendelőt tudsz szerezni.

Ha pedig nem szeretnéd kifejezetten a pólókra szűkíteni kínálatát, akkor akár egy egyedi ajándéktárgyakat készítő kezdő vállalkozást is indíthatsz, hiszen ezekre a tárgyakra folyamatos a kereslet, a piacra könnyen be lehet lépni, és miért hagynád ki ezt a remek lehetőséget, amikor egy ilyen nagyszerű eszköz van a segítségedre.

Mindezek mellett akár meglévő vállalkozásod is kibővítheted új iparággal, vagy korábbi feliratozási módszeredet korszerűsítheted.

Ha ezek az ötletek felkeltették érdeklődésed, de még bizonytalan vagy, vonakodsz a döntés meghozatalában, akkor szeretnénk ebben is segíteni. A digitális transzfer nyomtatás előnyeit a korábbi technológiákkal szemben összegyűjtöttük egy helyre, melyeket nem csak saját tapasztalataink hanem partnereink visszajelzése alapján is kiegészítettünk. Ezzel egy átláthatóbb, világosabb képet kaphatsz a DTF valódi előnyeiről és tulajdonságairól.

Illetve ha szeretnéd személyesen megtekinteni, kipróbálni a DTF nyomtatást, kérjük, iratkozz fel hírlevelünkre, ahol rendszeresen biztosítunk lehetőséget jelentkezni nyílt napunkra.

Szívesen állunk rendelkezésedre minden kérdés esetén, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken: